Natural Yoga – Produse si cursuri specializate

Posts

YOGA – un mod de viață

     YOGA – un mod de viață
   
     Mă numesc Serenciuc Zsuzsanna, practic yoga din 1998, când am simțit că este ceva diferit, nu doar un sport , ci un mod de viață.
 Văzând că yoga îmi face bine și având două fetițe, m-am întrebat cum aș putea exersa împreună cu ele?
Oare de la ce vârstă pot începe copii să facă yoga? Căutând pe internet și negăsind nimic despre acest subiect în România, am ajuns să termin cursul de instructor yoga pentru copii în Budapesta, în anul 2009.
În primul rând a fost un mare câștig pentru mine deoarece am învățat cum poți face yoga prin joacă astfel încât celor mici să le placă miscarea. Yoga pentru copii și experiența cu copii m-a ajutat foarte mult să mă apropii de fetițele mele și să ajut și alți copii. De-a lungul anilor am avut prilejul să ajut copii cu probleme de sănătate și văzând ce efect extraordinar are yoga am decis să aprofundez cunoștințele mele.
 În anul 2012 am terminat un curs de specializare –Terapie prin miscare – unde am învățat cât de mult înseamnă mișcarea pentru copii și cât de mult ii poate ajutaîn diferitele probleme.
 Din februarie 2012 am început să organizăm împreună cu instructoarea și prietena mea Csiki Mariann, din Budapesta, cursuri de formare instructor yoga pentru copii . Suntem fericite că în fiecare zi în România tot mai mulți copii încep să practice yoga.
 În anul 2014 am obținut diploma de instructor yoga pentru adulți Vinyasa Flow Yoga certificată Yoga Alliance.
 Din anul 2015 dau mai departe experiența mea în yoga pentru copii într-un curs autorizat de Yoga Allince pentru cei care doresc să devină Instructori de yoga pentru copii.
 În ianuarie 2015 am absolvit la Budapesta cursul de instructor Aerial Yoga.
  În prezent am peste 20 de ore de yoga pe săptămâna cu copii cu adulți, iar rezultatele obținute îmi dau forța și puterea de a merge înainte pe acest frumos drum ,, Yoga”.

1 thought on “YOGA – un mod de viață”

  1. Lacramioara Moscal Sandulescu

    Ma simt foarte bine la curs. Asta inseamna ca particip nu doar pentru acele exercitii ci si pentru starea de pace si liniste interioara pe care ne-o transmiti. ? ?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart