Politica de Confidentialitate

SERENCIUC ZSUZSANNA PFA cu sediul in Dumbravita, Str Ardeal,Nr 22, jud Timis,
F35/1169/2015
Cui 34823273, REPREZENTATA de Serenciuc Zsuzsanna . Tel 0766735773
Va asiguram ca :
Vom face ceea ce depinde de noi să vă protejăm datele
personale. Folosirea transparentă a datelor este importantă și vă vom explica ce date
culegem și de ce, încât să puteți decide ce se întâmplă cu datele Dvs.
Conținut
1. Ce date cu caracter personal prelucrăm?
2. Cum culegem datele Dvs. personale?
3. Care sunt scopurile și temeiurile culegerii și prelucrării datelor cu caracter personal?
3.1. Pentru a vă răspunde la mesaje trimise prin formularul de contact și formularul
de reclamații și sesizări
3.2. Pentru a vă răspunde la un mesaj adresat direct unui coach prin formularul de
contact personal pe descrierea coachului:
3.3. Să procesăm comenzi făcute de către Dvs. prin magazinul nostru:
3.4. Să vă prestăm serviciile și să vă trimitem materialul digital/fizic inclus în pachetul
plătit de către Dvs.
3.5. Pentru crearea unui cont
3.6. Pentru îmbunătățirea serviciilor noastre
3.7. Pentru marketing
3.8. Pentru apărarea intereselor noastre legitime
4. Cât timp stocăm datele Dvs.?
5. Cine are acces la datele Dvs. cu caracter personal?
6. Care sunt drepturile Dvs. de protecție a datelor cu caracter personal?
7. Cookies
7.1. Introducere
7.2. Ce sunt cookie-urile?
7.3. Pentru ce scopuri sunt utilizate cookie-urile prin intermediul acestei pagini de
internet
7.4. Care este durata de viață a cookie-urilor?
7.5. Ce sunt cookie-urile plasate de terți?
7.6. Ce cookie-uri sunt folosite prin intermediul acestei pagini de internet
7.7. Ce tip de informații sunt stocate și accesate prin intermediul cookie-urilor?
7.8. Particularizarea setările browserului în ceea ce privește cookie-urile
7.9. Cum pot fi oprite cookie-urile?
8. Modificări ale politicii noastre de confidențialitate
9. Litigii

10. Cum să ne contactați?
11. Cum să contactați autoritatea corespunzătoare?
1. Ce date cu caracter personal prelucrăm?
Datele colectate sunt în general furnizate de către Dvs. și astfel aveți control asupra
datelor oferite. Ne furnizați date precum adresa de email, numele, prenumele,
adresa poștala, etc., pentru diferite scopuri cum sunt formulare de
contact, reclamații și sesizări, comenzi de produse, etc.
Culegem și date în mod automat prin cookie-uri.
2. Cum culegem datele Dvs. personale?
Prin formulare pe site-ul nostru precum și din fișiere de cookie-uri.
3. Care sunt scopurile și temeiurile culegerii și prelucrării datelor cu caracter
personal?
Vom utiliza datele Dvs. personale în următoarele scopuri:
3.1. Pentru a vă răspunde la mesaje trimise prin formularul de contact și formularul
de reclamații și sesizări:
 nume (obligatoriu);
 email (obligatoriu);
 numărul de telefon (opțional).
3.2. Să procesăm comenzi făcute de către Dvs. prin magazinul nostru: (pentru a emite
factura)
 Prenume;
 Nume;
 Numele companie (opțional);
 Adresa poștală și de facturare (țară, stradă, oraș, stat/județ, cod poștal);
 Telefon (pentru orice eventuală problemă despre care trebuie
să vă contactăm și pentru a da curierului numărul Dvs. de
telefon să vă poată contacta când aduce coletul);
 Adresa email (ca să vă putem confirma plata);
 Adresa IP de unde s-a făcut comanda (este stocată automat de către sistem când
faceți o comandă și ne ajută în cazuri de fraudă).
3.3. POLITICA DE LIVRARE – vă prestăm
serviciile și să vă trimitem materialul digital/fizic/online inclus în pachetul plătit de către Dvs.:
 Nume;
 Prenume;

 Număr de telefon;
 Adresa poștală (țară, stradă, oraș, stat/județ, cod poștal);
 Adresa email (să putem să vă confirmăm înscrierea în program și ca să puteți primi
emailurile incluse în pachetul achitat de Dvs.). Materialele solicitate de dv. Le
trimitem prin email/online sau daca este cazul printr-o firma de curierat.
3.4. Pentru crearea unui cont: contul folosește un nume de utilizator generat de calculator
folosind numele și prenumele Dvs. sau adresa Dvs. de email. În cont sunt stocate toate
date pe care le-ați introdus când ați făcut plata
comenzii ca să puteți verifica oricând comanda depusă precum și anula o comandă.
3.5.Pentru îmbunătățirea serviciilor noastre: putem folosi datele furnizate
de către Dvs. ca să îmbunătățim experiența Dvs. și a altor clienți. Pentru
acesta, procesăm mesaje trimise prin diferite formulare de contact și prin formularul
de reclamații și sesizări. Vă putem trimite și vă putem ruga să completați
chestionare de satisfacție după ce ați depus o comandă sau după ce ați ajuns la
sfârșitul unui pachet/unor pachete de program cumpărate din magazinul nostru. Acestea
pot să fie trimise în mod direct de la noi sau cu ajutorul/prin unor parteneri ai noștri.
3.6. Pentru marketing: cu permisiunea Dvs., putem folosi datele
Dvs. să vă trimitem oferte despre produsele/serviciile noastre. Vă putem trimite emailuri
sau SMS-uri conținând informații generale și tematice despre produsele
noastre. Vă puteți răzgândi și vă puteți retrage acordul oricând, fără ca
acesta să vă afectează șansele de a primi servicii/produse ulterior. Retragerea
o puteți faci prin:
 Linkul de dezabonare, inclus în emailurile noastre;
 Email, scris la zserenciuc@yahoo.com, cu rugămintea de dezabonare de la
serviciile de marketing.
3.7. Pentru apărarea intereselor noastre legitime: În situații în care trebuie să ne protejăm
drepturile, precum și activitatea noastră comercială, s-ar putea să fie nevoie să transmitem
datele Dvs. la autoritățile competente. Astfel de situații pot include dar nu sunt limitate la:
 Tentative de fraudă;
 Atacuri cibernetice asupra site-ului nostru sau platforma noastră;
 Gestionarea a diferitelor tipuri de riscuri.
Temeiul pentru folosirea datelor Dvs. este apărarea legitimă a activităților noastre
comerciale și apărarea angajaților și colaboratorilor noștri. În astfel de situații, vom lua
măsurile necesare să menținem echilibrul între drepturile și interesele noastre și drepturile
Dvs.
4. Cât timp stocăm datele Dvs.?
În general, datele Dvs. sunt păstrate pe un termen nedeterminat. Puteți cere ștergerea
datelor Dvs. oricând și noi vom începe procesul pentru ștergerea datelor. În cazul unde/în
care legislația aplicabila sau interesele legitime o impun, vom păstra anumite informații și
ulterior cererii Dvs. (ex: pe contractele pe baza cărora am emis factura de plată).

5. Cine are acces la datele Dvs. cu caracter personal?
După caz, putem oferi acces la, sau putem transmite datele Dvs. cu caracter personal
următoarelor persoane/instituții/societăți/organizații:
 Furnizorilor de servicii IT;
 Furnizorilor de servicii de curierat;
 Furnizorilor de servicii de plată online;
 Furnizorilor de servicii de marketing.
În cazul în care legislația ne obliga sau anumite situații în care
trebuie să apăram intereselor noastre legitime, putem pune la dispoziție anumite date cu
caracter personal unor autorități publice.
6. Care sunt drepturile Dvs. de protecție a datelor cu caracter personal?
Dorim să ne asiguram că sunteți pe deplin conștient de toate drepturile Dvs. de protecție a
datelor. Fiecare utilizator are dreptul la următoarele:
Dreptul de acces – Aveți dreptul de a solicita copii ale datelor Dvs. personale. Pentru
acest serviciu, vă putem percepe o mică taxă.
Dreptul la rectificare – Aveți dreptul să solicitați corectarea datelor Dvs. personale în
situația în care considerați că este incorectă. De asemenea, aveți dreptul să solicitați să
completăm datele personale pe care le considerați incomplete.
Dreptul de ștergere – Aveți dreptul să solicitați să ștergem datele Dvs. personale, în
anumite condiții. Această ștergere nu se poate face în cazuri unde avem nevoie de datele
Dvs. personale pentru obligațiile noastre legale (facturi, contracte, etc) sau dacă un drept
în instanță solicită datele Dvs. personale. Vă rugăm să salvați orice
date personale importante pentru că ștergerea datelor Dvs. personale din sistemul
nostru face recuperarea lor ulterioară imposibilă.
Dreptul de a restricționa prelucrarea – Aveți dreptul să solicitați ca să
restricționăm prelucrarea datelor Dvs. personale, în anumite condiții.
Dreptul de a se opune prelucrării – Aveți dreptul să faceți obiecții cu privire la
prelucrarea datelor Dvs. personale de către noi, în anumite condiții.
Dreptul la portabilitatea datelor – Aveți dreptul de a solicita să transferăm datele
colectate unei alte organizații sau direct către Dvs., în anumite condiții.
Dreptul de a depune o plângere – Aveți dreptul să depuneți o plângere la
organele potrivite cu referire la folosirea datelor Dvs. personale.
Pentru că luăm identitatea Dvs. în serios, acceptăm orice cerere doar în format scris. Unde
este posibil, vă rugăm să ne scrieți de pe adresa de email cu care v-ați înregistrat pentru
cont sau pe care ați mai folosit-o în comunicările cu noi. Dacă faceți o cerere, avem

obligația de a vă răspunde în timp de o lună. Ne rezervăm dreptul de a vă solicita
informații suplimentare, astfel încât să vă verificăm identitatea. Dacă doriți să vă exercitați
oricare dintre aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați la emailul
nostru: contact@gianinamilascon.ro
7. Cookies:
7.1. Introducere
Prezenta Politică privind fișierele cookies se aplică tuturor utilizatorilor paginilor de
internet https://naturalyoga.ro informațiile prezentate în continuare au ca scop informarea
utilizatorilor acestor pagini de internet cu privire la plasarea, utilizarea și administrarea
cookie-urilor de către SERENCIUC ZSUZSANNA PFA în contextul navigării utilizatorilor
pe această pagină de internet.
7.2. Ce sunt cookie-urile?
Folosim termenul „cookie”-uri pentru a ne referi la modulele cookie și la tehnologiile
similare prin intermediul cărora pot fi colectate informații în mod automat.
Un „Internet Cookie” (termen cunoscut și sub denumirea de „browser cookie” sau „HTTP
cookie” ori „cookie”) reprezintă un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere,
care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau pe alte echipamente ale unui utilizator
prin intermediul cărora se accesează internetul.
Cookie-urile sunt instalate prin solicitarea emisă de un web-server către un browser (de
ex.: Internet Explorer, Firefox, Chrome). Cookie-urile odată instalate au o durată de
existență determinată, rămânând „pasive”, în sensul că nu conțin programe software,
viruși sau spyware și nu vor accesa informațiile de pe hard driverul utilizatorului pe al cărui
echipament au fost instalate.
Un cookie este format din două părți:
1. numele cookie-ului;
2. conținutul sau valoarea cookie-ului.
Din punct de vedere tehnic, doar web-serverul care a trimis cookie-ul îl poate accesa din

nou în momentul în care un utilizator se întoarce pe pagina de internet asociată web-
serverului respectiv.

7.3. Pentru ce scopuri sunt utilizate cookie-urile prin intermediul acestei pagini de internet:
Cookie-urile sunt utilizate pentru a furniza utilizatorilor acestei pagini de internet o
experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator
în parte și anume pentru:
 îmbunătățirea utilizării acestei pagini de internet, inclusiv prin identificarea oricăror
erori care apar în timpul vizitării/utilizării acesteia de către utilizatori;
 furnizarea de statistici anonime cu privire la modul în care este utilizată această
pagină de internet către SERENCIUC ZSUZSANNA PFA., în calitate de deținător al
acestei pagini de internet;

 anticiparea unor eventuale bunuri care vor fi în viitor puse la dispoziția utilizatorilor
prin intermediul acestei pagini de internet, în funcție de serviciile/produsele
accesate.
Pe baza feedback-ului transmis prin cookie-uri în legătură cu modul în care se utilizează
această pagină de internet, SERENCIUC ZSUZSANNA PFA., poate adopta măsuri pentru
ca această pagină de internet să fie mai eficientă și mai accesibilă pentru utilizatori.
Astfel, utilizarea cookie-urilor permite memorarea anumitor setări/preferințe stabilite de
către utilizatorii acestei pagini de internet, precum:
 limba în care este vizualizată o pagină de internet;
 moneda în care se exprimă anumite prețuri sau tarife;
 facilitarea accesului în contul utilizatorilor;
 postarea comentariilor pe site.
7.4. Care este durata de viață a cookie-urilor?
Durata de viață a cookie-urilor poate varia semnificativ, depinzând de scopul pentru care
este plasat. Există următoarele categorii de cookie-uri care determină și durata de viață a
acestora:
 Cookie-uri de sesiune – Un „cookie de sesiune” este un cookie care este șters
automat când utilizatorul își închide browserul.
 Cookie-uri persistente sau fixe – Un „cookie persistent” sau „fix” este un cookie
care rămâne stocat în terminalul utilizatorului până când atinge o anumită dată de
expirare (care poate fi în câteva minute, zile sau câțiva ani în viitor) sau până
la ștergerea acestuia de către utilizator în orice moment prin intermediul
setărilor browserului.
7.5. Ce sunt cookie-urile plasate de terți?
Anumite secțiuni de conținut de pe pagina de internet pot fi furnizate prin intermediul unor
terți, adică nu de către SERENCIUC ZSUZSANNA PFA, caz în care aceste cookie-uri sunt
denumite cookie-uri plasate de terți („third party cookie-uri”).
Aceste cookie-uri pot proveni de la urmatorii terți: Google Analytics, Facebook.
7.6. Ce cookie-uri sunt folosite prin intermediul acestei pagini de internet:
Prin utilizarea/vizitarea paginii de internet pot fi plasate următoarele cookie-uri:
1. Cookie-uri de performanță a paginii de internet;
2. Cookie-uri de analiză a utilizatorilor;
3. Cookie-uri pentru geotargetting;
4. Cookie-uri de înregistrare;
5. Cookie-uri pentru publicitate;

6. Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate;
Cookie-uri de performanță
Prin acest tip de cookie-uri sunt memorate preferințele utilizatorului acestei pagini de
internet, astfel încât setarea din nou a preferințelor în cazul vizitării ulterioare a paginii de
internet nu mai este necesară.
Cookie-uri de analiză a utilizatorilor
Aceste cookie-uri ne informează dacă un anumit utilizator al paginii de internet a mai
vizitat/utilizat această pagină de internet anterior. Aceste cookie-uri sunt utilizate doar în
scopuri statistice.
Cookie-uri pentru geotargetting
Aceste cookie-uri sunt utilizate de către un soft care stabilește țara de proveniență a
utilizatorului paginii de internet. Vor fi primite aceleași reclame indiferent de limba
selectată.
Cookie-uri pentru înregistrare
Atunci când vă înregistrați pe acest site, se generează cookie-uri care memorează acest
demers. Serverele utilizează aceste cookie-uri pentru a ne arăta contul cu care sunteți
înregistrat. De asemenea, utilizarea acestor cookie-uri permite să asociem orice
comentariu postat pe pagina de internet cu username-ul contului folosit. În cazul în care nu
a fost selectată opțiunea „păstrează-mă înregistrat”, aceste cookie-uri se vor șterge
automat la momentul terminării sesiunii de navigare.
Cookie-uri pentru publicitate
Aceste cookie-uri permit aflarea vizualizării de către un utilizator a unei reclame online,
tipul acesteia și timpul scurs de la momentul vizualizării respectivului mesaj publicitar. Ca

atare, astfel de cookie-uri sunt folosite pentru targetarea publicității online. Aceste cookie-
uri sunt anonime, stocând informații despre contentul vizualizat, nu și despre utilizatori.

7.7. Ce tip de informații sunt stocate și accesate prin intermediul cookie-urilor?
Cookie-urile păstrează informații într-un fișier text de mici dimensiuni care permit
recunoașterea browserului. Această pagină de internet recunoaște browserul până când
cookie-urile expiră sau sunt șterse.
7.8. Particularizarea setările browserului în ceea ce privește cookie-urile
În cazul în care utilizarea cookie-urilor nu este deranjantă iar calculatorul sau echipamentul
tehnic utilizat pentru navigarea pe această pagină de internet este folosit doar de
către Dvs., pot fi setate termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare.
În cazul în care calculatorul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigarea pe această
pagină de internet este folosit de mai multe persoane, poate fi luată în considerare setarea
pentru ștergerea datelor individuale de navigare de fiecare dată când browserul este
închis.
7.9. Cum pot fi oprite cookie-urile?
Dezactivarea și refuzul de a primi cookie-uri pot face această pagină de internet dificil de
vizitat, atrăgând după sine limitări ale posibilităților de utilizare ale acesteia.

Utilizatorii își pot configura browserul să respingă fișierele cookie sau să fie acceptate
cookie-uri de la o pagină de internet anume.
Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste
setări pot fi accesate, ca regulă, în secțiunea „opțiuni” sau în meniul de „preferințe”
al browserului tău.
Totuși, refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu înseamnă că nu veți mai primi
publicitate online – ci doar ca aceasta nu va fi adaptată preferințelor și interesele Dvs.,
evidențiate prin comportamentul de navigare.
Pentru a înțelege aceste setări, următoarele linkuri pot fi folositoare:
 Cookie settings in Internet Explorer
 Cookie settings in Firefox
 Cookie settings in Chrome
 Cookie settings in Safari
Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în sunt utilizate cookie-urile prin
intermediul acestei pagini de internet, vă rugăm să vă adresați
la contact@gianinamilascon.ro.
8. Modificări ale politicii noastre de confidențialitate:
Ne rezervăm dreptul de a actualiza această Politică de Confidențialitate în cazul în care
este necesar, din cauza schimbărilor legislative sau modificărilor interne ale modului cum
procesăm datele cu caracter personal. În cazul modificării Politicii de Confidențialitate,
vom afișa versiunea nouă pe site-ul nostru, motiv pentru care vă rugăm să verificați
periodic această Politică de Confidențialitate. Această Politică de Confidențialitate a fost
actualizată ultima dată pe data de 25.03.2020
9. Litigii:
Pentru orice litigiu apărut în legătură cu datele Dvs. personale, vom încerca să îl rezolvăm
pe cale amiabilă. În cazul în care aceasta nu este posibil, cazul revine la instanțelor
judecătorești române, și va lua în seama și Termenii și Condițiile găsite pe site-ul
nostru, această Politică de Confidențialitate, precum și contractul pe baza căreia a fost
emisă factura de plată (după caz).
În caz de nevoie, puteți apela la instituțiile prezentate la subtitlul „Cum să contactați
autoritatea corespunzătoare”.
10. Cum să ne contactați?
Dacă aveți orice întrebare sau nelămurire legat de procesarea noastră a datelor Dvs. cu
caracter personal sau dacă ați dori să exercitați drepturile Dvs. legat de datele Dvs. cu
caracter personal, nu ezitați să ne contactați:

 Adresa poștală: Dumbravita, str . Ardeal Nr 22 , JUD Timis ROMANIA
 Email zserenciuc@yahoo.com
 Denumire SERENCIUC ZSUZSANNA PFA
F35/1169/2015
CUI 34823273
Tel. 0766735773
Persoana contact : SERENCIUC ZSUZSANNA
11. Cum să contactați autoritatea corespunzătoare?
În cazul în care doriți să faceți o reclamație sau dacă considerați că noi nu am adresat
îngrijorarea Dvs. într-un mod satisfăcător, puteți contacta următoarele organizații:
 Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter
Personal pentru informații:
 Adresa poștală: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal
010336, București, România
 Telefon: +40.318.059.211, +40.318.059.212
 Email: anspdcp@dataprotection.ro
 Site: https://www.dataprotection.ro

Shopping Cart