Natural Yoga – Produse si cursuri specializate

Posts

Pacea interioară

 

Pacea interioară

 

Dacă mă întrebi acum – cum poți obține pacea interioară?, răspunsul meu va fi ,,pot să te ajut dacă vrei”.

Acum 23 de ani când am început să fac yoga dacă îmi puneai aceeași întrebare, răspunsul meu era ,, ce înseamnă pace interioară”?

Pe atunci eram o persoană care nu a simțit niciodată așa ceva. Mă enervam din orice, iar dacă mă supărai cu ceva, puteam să nu vorbesc cu tine două săptămâni. Dacă cei din jurul meu nu erau de acord cu ceea ce credeam eu că este adevărat mă enervam la maxim, iar lucrurile trebuiau să iasă întotdeauna așa cum mi-am imaginat eu.

Abia când am început să practic yoga aceste lucruri au început să se schimbe. Eram mult mai relaxată și puteam să privesc lucrurile din exterior. Puteam să nu reacționez la primul impuls, să respir profund și după aceea să acționez așa cum îmi dicta intuiția. Un moment foarte important în viața mea a fost călătoria din India unde am simțit prima dată în viața mea pacea interioară. Meditația zilnică timp de o oră, atmosfera incredibilă din ashram și oamenii pe care i-am întâlnit acolo au contribuit din plin la acest lucru. Dar la întoarcere am observat că este mult mai greu să obții și să păstrezi această stare interioară în condiții de stres și îngrijorare, dar nu imposibil.

Tu ești singurul capabil să creezi pace în tine și poți face asta făcând ceea ce îți face plăcere. Poate că faci yoga, poate te uiți la un film care îți încălzește sufletul, poate citești o carte care te inspiră, poate că faci o plimbare în natură sau redevii copil jucându-te cu copilul tău. E important doar să simți acolo în interiorul tău că este liniște, calm, pace și nimic nu poate să tulbure strălucirea sufletului tău.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart