Natural Yoga – Produse si cursuri specializate

Posts

O transformare miraculoasă

 

Întotdeauna m-au fascinat schimbările. De mică eram încântată dacă schimbam vreun aranjament în camera mea. Mă gândeam cum aș putea să mut mobila prin cameră să eficientizez spațiul sau să-l fac să arate mai bine.

Aceleași schimbări mă pasionau și la oameni. Aveam în vecini o fetiță dintr-o familie mai săracă, unul dintre cei 5 copii ai familiei. De multe ori îmi imaginam că o ajut pe acestă fetiță să se schimbe radical, să se spele, să se îmbrace cu haine frumoase și curate, să o piaptăn și să-i împletesc părul într-o codiță drăguță, să nu-i mai stea încâlcit și zburând în toate direcțiile. Îmi imaginam cum o ajut la teme și o învăț să deseneze, sau îi dăruiesc o carte pe care să o citim împreună. Din păcate nimic din astea nu am pus în practică, toate au rămas doar vise și imaginație și m-am mulțumit să împart cu ea ciocolata sau punga de pufuleți.

Au mai trecut anii și eram impresionată întotdeauna de filmele în care personajul principal se schimba. La inceputul filmului personajul apare ca un individ urât, șters, împiedicat, pe care toți îl detestă, dar la un moment dat se produce un declic, o motivație anume și personajul se schimbă ieșind la suprafață frumusețea, inteligența, priceperea, tot ceea ce era ascuns în spatele unor haine urâte sau demodate, al unor ochelari cu ramă groasă sau un păr care acoperea toată fața. Dar bineînțeles în spatele fiecărei schimbări există o hotarâre puternică și o muncă asiduă.

Și cum se spune, că întotdeauna visele devin realitate, așa s-a întamplat și cu mine. Am ajuns în postura să-i învăț pe copii și pe adulți că se pot schimba în bine și asta depinde doar de ei.

Probabil că aceeași pasiune pentru schimbare m-a făcut să mă îndrăgostesc de yoga. Yoga m-a ajutat și mă ajută în fiecare zi să mă descopăr și să schimb ceva în bine la persoana mea.

Iar satisfacția pe care o am, atunci când o mămică îmi povestește ce mult s-a schimbat copilul ei de când face yoga, este imensă. Acum nu doar îmi imaginez că pot schimba în bine viața unui copil, chiar o fac cu multă dăruire și dragoste. Iar această dragoste se întoarce întotdeauna înzecită de la copiii de la clasele de yoga. Atunci când îmi povestesc că abia asteaptă ziua de vineri ca să vină la curs simt că munca mea nu este în zadar, iar când câte o fetiță îmi sare în brațe și mă strânge puternic, sufletul meu are aripi.

Bineînțeles poți schimba o persoană sau poți avea o influență asupra ei dacă și ea dorește acest lucru, dacă și ea este dispusă să facă o schimbare și caută și ea calea care să o ajute să ajungă acolo unde își dorește.

Așa că dacă nu-ți mai place de tine când te uiți dimineața în oglindă sau nu te regăsești în relațiile cu familia, colegii de servici sau prietenii încearcă și fă o schimbare, poate pentru început doar exterioară iar mai apoi una interioara!

Visează, acționează și visul chiar va deveni realitate!

 

 

1 thought on “O transformare miraculoasă”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart