Natural Yoga – Produse si cursuri specializate

Posts

AERIAL YOGA POWER

 

                                                                              AERIAL YOGA POWER

Aerial Yoga este un stil de yoga foarte nou, lansat în 2007 de către Christopher Harrison. El a combinat hamacul folosit la spectacolele de trapez de pe Broadway cu posturi de yoga. A lucrat la acest proiect timp de 8 ani ca să poată crea un sistem de mișcări în deplină siguranță, care să fie accesibil tuturor.

Pentru mine Aerial Yoga a fost dragoste la prima vedere, când am urmărit un videoclip cu aceste mișcări am simțit că trebuie să încerc acest lucru. Astfel, atunci când am aflat de un curs de instructor Aerial Yoga la Budapesta am simțit că trebuie să plec și cele 3 zile de curs au fost extraordinare.

Această pasiune o regăsesc de câte ori mă așez în hamac și la fiecare oră pe care o predau. Bucuria, energia pozitivă și îmbunatățirea sănătății a celor care participă la ore este un mare plus.

Posturile în hamac au o listă foarte lungă de beneficii începând cu toate beneficiile posturilor inverse până la întărirea și creșterea elasticității musculare, constientizarea corpului și corectarea problemelor coloanei vertebrale.

Dacă vrei să trăiești această experiență inedită te aștept la clasele mele.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart